CALLIA CONTACT – CRM / HELPDESK / TICKETING

U svakom trenutku imajte pregled u cjelokupno poslovanje. Planirajte i organizirajte djelatnike i sredstva za rad. Predvidite nove momente u poslovanju i djelujte preventivno.

Jedna aplikacija za svu poslovnu komunikaciju. Pregled poslovnih procesa prodaje, podrške, nabave i kolaboracije. Statistika uspješnosti prodaje i zadovoljstva korisnika.

Iskoristite ugrađene podsjetnike i prioritete određenih zadataka, pregledajte kalendar događaja i zauzetost ljudi i sredstava.

Poslovna aplikacija koja ujedinjuje svu poslovnu komunikaciju sa prodajom i podrškom na jednom mjestu.

Glavne funkcije CALLIA CONTACT rješenja:

 • Komunicirajte i pratite komunikaciju sa klijentima, partnerima i djelatnicima

 • Koristite sve kanale komunikacije (e-mail, telefon, SMS, Viber, WhatsApp, Messenger...)

 • Izrada zadataka i upita koji se prate vremenski i po statusu

 • Pregled svih kontakata, tvrtki, zadataka i slanje automatskih podsjetnika

 • Pregled statistike poslovanja

Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo pojednostaviti i unaprijediti komunikaciju u Vašem poslovanju. Zatražite demonstraciju i besplatno testiranje.

Kontaktirajte nas

JEDNOSTAVNA I BRZA IMPLEMENTACIJA I KORIŠTENJE

Brza implementacija

Naša rješenja sadrže sve potrebne elemente za poslovanje i jednostavno se prilagođavaju Vašim zahtjevima. Podržani su svi glavni kanali komunikacije poput telefona, e-maila, SMS-a, Viber i WhatsApp servisa i društvenih mreža.

Jednostavno korištenje

Poslovne aplikacije moraju biti brze, pregledne i jednostavne za korištenje. Pregledno i prilagođeno sučelje i automatizacija pojednostavljuju rad i smanjuju mogućnost pogreške, a podsjetnici na otvorene zadatke povećavaju kvalitetu usluge i prodaju.

Prilagodba Vašim zahtjevima

Prilagodba Vašem poslovanju i optimizacija procesa prodaje, podrške i kolaboracije smanjuju mogućnost pogreške i povećavaju produktivnost i zadovoljsto klijenata uz praćenje cjelokupnog poslovanja.

Vrhunska podrška

Poslovna rješenja zahtjevaju vrhunsku podršku koja osigurava da se Vaš svaki upit ili zahtjev odradi u kratkom roku i u komunikaciji sa osobom koja Vam može adekvatno asistirati. Svaki naš klijent je i naš partner.

POSLOVNI MODULI CALLIA CONTACT RJEŠENJA

 • CRM

  TVRTKE I KONTAKTI

  Kompletan pregled poslovnih partnera i klijenata. Prilagodljivo sučelje omogućuje Vam prikaz različitih informacija za svaku vrstu partnera, klijenta, sektora rada i djelatnosti.

  Na jednom mjestu pregledajte svu komunikaciju sa klijentom, poslane dokumente, dogovorene poslove ili sastanke i pošaljite poruku ili uputite poziv.

 • KOMUNIKACIJA

  POZIVI, SMS-ovi, DRUŠTVENE MREŽE, WEB CHAT, FAKS...

  Pregled cijele komunikacije sa klijentima, partnerima i zaposlenicima neovisno o kanalu komunikacije. Podržani kanali komunikacije su telefon, e-mail, sms, web chat, faks, chat aplikacije i društvene mreže.

  Preslušajte snimke razgovora ili opise poziva i pročitajte sve tekstualne poruke i notifikacije na jednom mjestu i sljedno kako su se događale.

  KOMUNIKACIJA

 • UPITI

  ZADACI I OBAVEZE

  Automatska i ručna izrada zadataka ovisno o vrsi upita i kontaktu na temelju pristiglog maila, sms-a i drugih kanala. Podsjetnici na vrijeme rješavanja i predefinirani predlošci za odgovore.

  Grupiranje zadataka i dodijeljenih zaposlenika ovisno o vrsti upita, na primjer, prodaja proizvoda, prodaja usluga, podrška proizvoda, računovodstvo…

 • KOMUNIKACIJSKE FORME

  PREDLOŠCI ZA POZIVE I TEKSTUALNE PORUKE

  Na jednom mjestu kreirajte forme koje se koriste kao upitnici kod određenih vrsta telefonskih poziva ili poruka kao što su e-mail ili chat.

  Predlošci mogu sadržavati varijabilna polja poput imena kontakta ili tvrtke, potpisa zaposlenika ili naziva korištene usluge i drugih i mogu sadržavati i priloge poput brošura, cjenika ili obrazaca za podršku.

  KOMUNIKACIJSKE FORME

 • KALENDAR

  SASTANCI I SREDSTVA

  Kalendar sastanaka, zadataka i iskorištenosti sredstava za rad. Na jednostavan način prosljedite zadatke na drugog djelatnika ili provjerite slobodne termine i rezervirajte ih.

  Kalendari se mogu grupirati ovisno o vrsti modula i zaposlenicima.

 • DOKUMENTI

  PONUDE, OBRASCI, FORME...

  Pregled svih poslanih i primljenih dokumenata. Dodavanje standardiziranih obrazaca u komunikaciju i forme za komunikaciju i newsletter.

  DOKUMENTI

 • POSLOVNA SREDSTVA

  PREGLED I DODJELA SREDSTAVA

  Organizacija sredstava za rad poput službenih automobila, ureda ili sala za sastanke, alata i drugih.

  Pratite i planirajte iskoristivost i stanje poslovnih sredstava koja su ograničena, poput službenog vozila, sale za sastanke, specijalnog alata ili čak i zaposlenika.

 • STATISTIKA

  PREGLED POSLOVANJA

  Provjerite i analizirajte cjelokupno poslovanje. Od trenutnog stanja rada svih djelatnika, do statistike cjelokupne produktivnosti i zadovoljstva klijenata.

  Analiza poslovanja omogućuje Vam kvalitetnije planiranje vremena i poslovnih resursa, i optimizaciju kvalitete proizvoda i usluga.

  STATISTIKA

Kontaktirajte nas i saznajte kako možemo pojednostaviti i unaprijediti komunikaciju u Vašem poslovanju. Zatražite demonstraciju i besplatno testiranje.

Kontaktirajte nas

Reference