Proizvodi i usluge prilagođeni Vašim zahtjevima

Specijalizirani smo za komunikacijska rješenja poput helpdesk, ticketing, kontakt centar ili telefonskih centrala i telekomunikacijskih usluga. Sva naša rješenja odlikuju sljedeće osobine:

Brza implementacija

Naša rješenja sadrže sve potrebne elemente za poslovanje i jednostavno se prilagođavaju Vašim zahtjevima. Podržani su svi glavni kanali komunikacije poput telefona, e-maila, SMS-a, Viber i WhatsApp servisa i društvenih mreža.

Jednostavno korištenje

Poslovne aplikacije moraju biti brze, pregledne i jednostavne za korištenje. Pregledno i prilagođeno sučelje i automatizacija pojednostavljuju rad i smanjuju mogućnost pogreške, a podsjetnici na otvorene zadatke povećavaju kvalitetu usluge i prodaju.

Prilagodba Vašim zahtjevima

Prilagodba Vašem poslovanju i optimizacija procesa prodaje, podrške i kolaboracije smanjuju mogućnost pogreške i povećavaju produktivnost i zadovoljsto klijenata uz praćenje cjelokupnog poslovanja.

Vrhunska podrška

Poslovna rješenja zahtjevaju vrhunsku podršku koja osigurava da se Vaš svaki upit ili zahtjev odradi u kratkom roku i u komunikaciji sa osobom koja Vam može adekvatno asistirati. Svaki naš klijent je i naš partner.