Vi ste ovdje: Početna » Proizvodi i usluge

Proizvodi i usluge

Naši proizvodi razvijaju se zajedno

sa potrebama Vaše tvrtke i

prilagođavaju Vašim zahtjevima.

Sve proizvode odlikuje moderan, poslovan dizajn, jednostavnost korištenja i vrhunska podrška.


Fleksibilnost i skaliranje proizvoda izvedeno je za tvrtke svih veličina. Od malih tvrtki koje traže povoljna rješenja bez velikih početnih troškova do telekom operatora čija rješenja koriste tisuće korisnika.


Telefonske centrale


Proizvodi poput telefonskih centrala, faks poslužitelja, sustava za call centre ili hotele koji uključuju i naplatu poziva, omogućuju značajne financijske uštede i olakšavaju poslovanje.


Video komunikacija


Rješenja za konferencije, video pozive i TV kvizove ujedinjuju poslovne i multi- medijalne usluge sa video tehnologijom i omogućuju novu dimenziju komunikacije.


Hotspot rješenja


Hotspot kontroleri koriste bežičnu računalnu mrežu za informiranje, reklamiranje vlastitih usluga i servisa, i naplatu Internet pristupa uz poštivanje regulatornih obaveza.


Kolaboracijska rješenja


E-mail i faks poslužitelji, kolaboracijski sustavi i sustavi za upravljanje dokumentima pojednostavljuju kontrolu poslovanja i smanjuju troškove skladištenja i pretrage poslovnih dokumenata. Povezivanje i komunikacija između poslovnih aplikacija omogućuju automatizaciju i financijske uštede.Napredni izvještaji sastavni su dio svih naših rješenja. Informacije o navikama i načinu korištenja po korisniku ili vremanskom periodu pojednostavljuju kontrolu i optimizaciju rada i troškova.

U cijenu svakog rješenja uključena je edukacija i podrška za što jednostavniji početak rada. Kvalitetna prilagodba rješenja Vašem poslovanju osigurava transparentnu integraciju bez dugog vremena prilagodbe.

Poslovne i mobilne aplikacije, kvizovi, igre i druga multimedijalna i telekomunikacijska rješenja izrađuju se po korisničkim zahtjevima i smjernicama.

Dugotrajno iskustvo i mreža partnera omogućuje nam integraciju svih vrsta poslovnih rješenja.

Dodatne usluge:

  • konzultacije o poslovnim i IT rješenjima
  • Optimizacija telekomunikacijskih usluga
  • izrada mobilnih aplikacija
  • izrada i hosting web aplikacija
  • izrada i hosting web trgovina
  • izrada i hosting web stranica