Vi ste ovdje: Početna » Proizvodi i usluge » Link

Link

Hotspot kontrola i naplata Internet pristupa sa


informativnim i reklamnim portalom.


Sve više tvrtki i institucija dijeli svoju bežičnu računalnu mrežu s korisnicima zbog pružanja pristupa Internetu.


Link hotspot rješenja dizajnirana su za kontrolu i naplatu pristupa Internetu, uz pružanje dodatnih servisa poput reklamiranja usluga i proizvoda, prikaza novosti ili informacija, ili korištenja mreže za dodatne servise poput prijenosa govora i drugih.


Hotspot funkcije:

 • Naplata po vremenu
 • Naplata po prometu
 • Određivanje brzine pristupa
 • Ispis bonova
 • Žičani i bežični Internet
 • Povezivanje sa vanjskim sustavima

Kontrola pristupa Internetu


Link sustav kontrolira nekoliko parametara pristupa Internetu. Moguće je određivati brzinu, količinu prometa, vrijeme pristupa Internetu, vrstu Internet prometa i Internet stranice koje je moguće posjećivati.


Naplata


Postavljanje različitih paketa usluga omogućuje naplatu za nekoliko vrsta pristupa Internetu. Odvojeno sučelje za izdavanje bonova pojednostavljuje rad. Bonovi za Internet mogu se izdavati iz vanjskog poslovnog sustava.


Informacije i reklame


Početna stranica za pristup Internetu može se koristiti kao informativni portal za razne dodatne usluge i reklame za dodatni izvor zarade. Informativni portal može se integrirati i sa primjerice hotelskim informativnim sustavom.


Otvorenost


Link sustavi baziraju se na otvorenom pristupu i podržavaju povezivanje sa poslovnim sustavima poput ERP sustava ili hotelskih sustava za naplatu. Prilagodba sustava ovisi o korisničkim zahtjevima i potrebama.


Informativni portal:

 • Informacije o tvrtki
 • Informacije o uslugama
 • Reklame
 • Novosti
 • Korisnički portal

Link Vam nudi mogućnost dodatnog informiranja korisnika ili oglašavanja. Uz to možete vidjeti statistike i navike korisnika i prema tome dodatno usavršiti neke proizvode ili usluge. Korisnici mogu ostavljati povratne informacije ili podjeliti informacije o Vašim uslugama na socijalnim mrežama.


Ovisno o profilu korisnika svaki korisnik može imati korisničke stranice na kojima se vide statistike korištenja Internet pristupa ili nekih drugih servisa. Ovisno o sustavu korisnik može pristupati dodatnim servisima poput dodatnih Informacija o tvrtki i njenim proizvodima ili uslugama.


Izvještaji Vam nude pregled financijskog stanja sustava i pregled korisničkih navika i korištenja sustava. Korištenjem izvještaja dodatno možete prilagoditi sustav potrebama Vaših korisnika i tako osigurati kvalitetnije usluge.


Link sustav može se koristiti u raznim poslovnim sustavima i djelatnostima. Najpopularanije aplikacije Link sustava su pristup Internetu u hotelima, transportnim djelatnostima poput zračnih luka, autobusnih i željezničkih kolodvora, gradskih otvorenih mreža, konferencijskih i prezentacijskih dvorana...


Primjena:

 • Hoteli i apartmanska naselja
 • Autobusni i željeznički kolodvori
 • Trgovine i trgovinski centri
 • Nautičke marine
 • Gradske otvorene mreže
 • Konferencijske i prezentacijske dvorane

Hotel


Bežični pristup Internetu postao je standarna usluga u ponudi većine hotela. Zadovoljstvo gostiju ovisi i o dodatnim uslugama i događajima. Link omogućuje korištenje bežične infrastrukture za pristup Internetu i informiranje gostiju o raznim uslugama i događajima u njihovoj blizini. Kvalitetno predstavljanje dodatnih informacija na Internetu olakšava posao osoblju i povećava zadovoljstvo gostiju.


Link podržava i korištenje bežične infrastrukture za konferencije, prezentacije i druge poslovne događaje.


Bežična infrastruktura može se koristiti i za interne potrebe hotela kao što su povezivanje kamera nadzornog sustava, povezivanje bežičnih terminala za konobare, povezivanje mobilnih telefona za komunikaciju osoblja itd.


Povezivanje Link sustava sa hotelskim poslovnim sustavom omogućuje informiranje gostiju o troškovima i automatizirano izdavanje i naplatu bonova za pristup Internetu. Link sustav zadovoljava regulatorne odredbe o autentifikaciji korisnika potrebne za davatelje pristupa Internetu.


Otvorena gradska mreža


Javne otvorene gradske mreže za pristup Internetu postale su novi način informiranja građana i gostiju o lokalnim manifestacijama i novostima. Također, javne otvorene mreže predstavljanju idealni medij za promociju lokalnih turističkih objekata. Gosti mogu na lak način saznati više informacija o hotelima, restoranima, zdravstvenim ustanovama, lokalnim znamenitostima, benzinskim postajama i drugim mjesnim sadržajima.


Bežična infrastruktura može se koristiti i za povezivanje kamera nadzornog sustava, mobilne komunikacije, prijavu određenih problema...


Autobusni kolodvor


Transportna djelatnost je dinamičan sustav koji dijeli mnoštvo informacija sa korisnicima. Brzina informiranja o dodatnim voznim linijama, izmjenama u voznom redu i dodatnim sadržajima važni su za korisnike i uvelike poboljšavaju korisničko iskustvo.


Bežična infrastruktura može se koristiti za dijeljenje informacija, rezervaciju i kupovinu karata, povezivanje nadzornog sustava, mobilne komunikacije...


Logistika i maloprodaja


Bežične mreže su sastavni dio logističkog i prodajnog sektora. Link sustav podržava sve napredne funkcije potrebne za izvršavanje informacijskih i telekomunikacijskih poslova. Link sustav podržava servise potrebne za spajanje bežičnih terminala i bar kod čitača, mobilnih uređaja i pisača.


Sustav se dodatno može koristiti za komunikaciju između zaposlenika i za nadzor objekata, povezivanje lokalne mreže u udaljenim objektima...


Povezivanje

Pristup Internetu

Žičani računalna mreža
Bežična računalna mreža

Onsnovne mogućnosti sustava

Autentifikacija korisnika
Naplata
Korisničke stranice
Dodatne informacije i marketing
Izvještaji
Sigurnost
Integracija sa poslovnim sustavima
Ispunjavanje regulatornih obaveza

Da
Da
Da
Da
Da
Opcija
Opcija
Opcija

Specifikacije rada

Redundancija
Istovremeni rad više poslužitelja
Postavljanje prioriteta određenih protokola
Zabranjivanje određenih protokola i stranica
Korištenje žičane i bežične infrastrukture
Spajanje uređaja sa udaljenih lokacija (rješenje u oblaku)

Opcija
Opcija
Da
Da
Da
Da

Tehničke specifikacije

Potrošnja
Kučište

od 50W nadalje
Tower ili 19″ rack

Brošure i informacije


Link brošura