Vi ste ovdje: Početna » Pravne napomene

Pravne napomene

Slanjem upita ili neposrednim kontaktom, klijent je suglasan da tvrtki Chaos d.o.o. dobrovoljno stavlja na raspolaganje svoje i podatke trgovačkog društva koje predstavlja ili zastupa. Klijent dozvoljava da se isti koriste u cilju zaštite osobnih interesa u svim poslovima koje ugovara s tvrtkom Chaos d.o.o..


Chaos d.o.o obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima ili korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Chaos d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.


Skupljanje i obrada osobnih podataka uključuje i prosljeđivanje osobnih podataka klijenta trećim osobama i trgovačkim društvima u Republici Hrvatskoj i inozemstvu. Trećim osobama smatraju se sve fizičke osobe i trgovačka društva koje su neophodne za realizaciju ugovorenih poslova.


Klijent je suglasan da tvrtka Chaos d.o.o., u skladu s gore navedenim uvjetima, koristi osobne podatke, i podatke trgovačkog društva dvije godine nakon isteka potpisanog ugovora.


Za posjetitelje stranice chaos.hr: Na web stranicama chaos.hr u svrhu uvida u statistiku posjećenosti koristi se Google Analytics. Google Analytics omogućava uvid u posjećenost iz izvora kao što su pay-per-click mreže, e-mail marketing, display oglašavanje, web tražilice...