Vi ste ovdje: Početna » Proizvodi i usluge » Callia UC

Callia UC

Callia UC objedinjuje različite telekomunikacijske


tehnologije i omogućuje značajne uštede.


Callia linija telefonskih centrala sastoji se od nekoliko proizvoda koji omogućuju proširenje Vaše poslovne komunikacije.


Modularna arhitektura podržava dodavanje dodatnih modula i povezivanje sa poslovnim sustavima za jednostavniju kontrolu i upravljanje.


Ujedinjene komunikacije:

 • Fiksna telefonija
 • Mobilna telefonija
 • VoIP telefonija
 • Konferencije
 • Faks

Napredna telefonska centrala


Callia UC centrale mogu se koristiti
kao obične telefonske centrale sa standardnim funkcijama poput prosljeđivanja poziva, pozdravnih poruka, grupa za pozivanje ili za kombinaciju fiksne, mobilne i VoIP telefonije za smanjenje troškova i prosljeđivanje poziva ovisno o lokaciji korisnika.


Fiksna, mobilna i IP telefonija


Kombinacija fiksne, mobilne i VoIP telefonije omogućuje velike uštede i brz povrat investicije. Callia centrale mogu se priključiti i na postojeći telefonski sustav i tako smanjiti telekomunikacijske troškove i dodati nove funkcije postojećoj telefonskoj centrali.


Napredne funkcije za poslovnu komunikaciju


Uz standardne funkcije koje podržavaju telefonske centrale Callia UC centrale podržavaju i napredne funkcije poput konferencija, videopoziva, snimanja i naplate razgovora, integriranog telefonskog imenika sa kratkim brojevima za pozivanje, integracije faks poruka i funkcije pozivnog centra sa kontrolom agenata.


Otvorena platforma za integraciju


Callia UC telefonski sustavi baziraju se na otvorenom pristupu i podržavaju standardne SIP uređaje kao što su fiksni i DECT telefoni, interkomi i PC i mobilne aplikacije za pozivanje. Otvorenost nam omogućuje i povezivanje sa poslovnim sustavima za automatizaciju procesa poput kontrole i naplate poziva.


Besplatni razgovori između:

 • Udaljenih poslovnica
 • Terenskih zaposlenika
 • Zaposlenika koji rade od kuće

Callia UC centrale podržavaju sve vrste telekomunikacijskih sučelja; od analognih i ISDN do IP, PRI i mobilnih telefonskih linija.


Callia UC centrale podržavaju rad u tandemu i komunikaciju sa udaljenim lokacijama. Ovakav pristup omogućuje povezivanje više centrala na udaljenim lokacijama u jedan sustav koji podržava besplatno pozivanje između svih lokacija i terenskih zaposlenika.


Ovakav pristup omogućuje povezivanje više centrala na udaljenim lokacijama u jedan jedinstveni telekomunikacijski sustav koji podržava besplatno pozivanje između svih lokacija i terenskih zaposlenika.


Bez obzira da li Vam je potrebna telefonska centrala za malu ili srednje veliku tvrtku ili centrala u "oblaku" za telekom operatora, Callia UC može se prilagoditi Vašim potrebama. Administracija sustava moguća je i sa mobilne platforme.


Korisnički portal omogućuje promjenu preusmjeravanja poziva i ažuriranje telefonskog imenika i kratkih brojeva za brzo pozivanje.


Podrška za više telekomunikacijskih operatora nudi Vam nove mogućnosti za uštedu i povećanje dostupnosti, a vrhunska podrška i pračenje telekomunikacijskih trendova jamči sigurnu investiciju u poslovanju.


Napredne telefonske funkcije:

 • Naplata poziva
 • Kontrola troškova
 • Hotelski modul
 • Vremenski uvjeti
 • Telefonski imenik
 • Snimanje poziva

Glavna telefonska centrala

Callia S telefonska centrala uz nisku cijenu nudi funkcije potrebne za smanjenje troškova poziva i preusmjeravanje poziva ovisno o vremenskim i drugim parametrima poziva. Pozdravne poruke i glazba na čekanju mogu se podešavati i mijenjati, i informirati pozivatelja i prije uspostavljanja poziva. Podržane su i naprednije funkcije poput konferencija, snimanja poziva, slanjem faks poruka na e-mail, pozivanja preko imenika na računalu… Callia S podržava i više lokacija i praktički briše troškove pozivanja između više poslovnica.


Najčešća je implementacija telefonske centrale sa ISDN i SIP konekcijom prema telekomunikacijskim operatorima, i povezivanje sa IP ili običnim žičanim i bežičnim telefonima. Integracija mobilne telefonije smanjuje troškove pozivanja prema mobilnim operatorima i omogućuje besplatno pozivanje sa terenskim zaposenicima.


Korištenje otvorenih tehnologija podržava korištenje SIP telekomunikacijske opreme svih poznatijih proizvođača i dugoročno štiti investiciju. Podrška za IP i analogne telefone umanjuje troškove sustava i pojednostavljuje tranziciju na novi sustav.


Dodatni modul postojeće telefonske centrale

Callia može funkcionirati kao dodatni modul Vašeg postojećeg telekomunikacijsog sustava. U ovom slučaju omogućuje sve beneficije standardne implementacije uz određena ograničenja. Još uvjek je moguća značajna ušteda u telekomunikacijskim troškovima uz postepen prelazak na novi sustav.


U ovom slučaju Vaš postojeći telefonski sustav funkcionira kao i prije ali Callia centrala preuzima sve odlazne i dolazne pozive i dodatno ih preusmjerava na željeno odredište, vrši naplatu ili obrađuje podatke o pozivima za call centar ili neku drugu funkciju.


Pozivni centar

Call centar funkcionalnost podržana je pomoću dodatnog modula. Call centar modul podržava nadzor agenata, inteligentno pozivanje, napredne statistike, kampanje, ankete i manupulaciju poziva potrebnu za dolazne i odlazne pozive. Više o Call centar sustavu možete saznati na stranicama rješenja za pozivni centar.


Naplata poziva

Naplatu poziva najčešće koriste hoteli i telekomunikacijski operatori. U Callia sustavima naplata poziva podržava sljedeće parametre:


U ovom slučaju Vaš postojeći telefonski sustav funkcionira kao i prije ali Callia centrala preuzima sve odlazne i dolazne pozive i dodatno ih preusmjerava na željeno odredište, vrši naplatu ili obrađuje podatke o pozivima za call centar ili neku drugu funkciju.


Centrex - višekorisnička virtualna centrala

Virtualna centrala najčešće se koristi od strane telekom operatora. Ovakav način korištenja podržava nekoliko razina administracije i odvojenu naplatu poziva po korisnicima.


Centrex verzija Callia UC sustava podržava napredne funkcije poput brandiranja sučelja, preprodaje, napredne kontrole numeracije i drugih. Više o Centrex sustavu možete saznati na stranicama Centrex rješenja.


Povezivanje

Co linije (operatori)

Telefoni i oprema

Analogne FXO
Digitalne ISDN BRI
Digitalne PRI
GSM mobilne mreže
SIP

IP SIP telefoni
Analogni telefoni
IP GSM moduli
IP Konferencijski telefoni
IP Interkomi

Broj korisnika i telefona

Callia UC
Callia SP
Callia Centrex

ovisno o potrebama korisnika

Glavne telefonske funkcije

Konferencijski pozivi
Pozdravne poruke
Interaktivni glasovni izbornici (IVR)
Snimanje poziva
Preusmjeravanje poziva
Glasovna pošta sa slanjem na e-mail
Slanje i primanje faks poruka u elektronskom obliku
Pozivanje preko imenika na računalu
Telefonske grupe za preuzimanje poziva
Parkiranje i preuzimanje poziva
Prijava korisnika na bilo koji telefon
Vremenski uvjeti
Poziv na čekanju
Samostalna administracija svakog telefona
Telefonski imenik
Kratki brojevi
Odabir broja pozivatelja
Dnevni i noćni način rada

Da
Da
Da
Da
Da
Opcija
Opcija
Opcija
Da
Da
Opcija
Da
Da
Da
Da
Da
Da
Da

Dodatne mogućnosti i funkcije

Povezivanje sa poslovnim sustavima
Podrška za više lokacija
Integracija fiksnih, mobilnih i VoIP linija
Modul za call centar i telefonsku podršku
Hotelski modul
Modul za naplatu poziva
Centrex modul

Opcija
Da
Da
Opcija
Opcija
Opcija
Opcija

Tehničke specifikacije

Potrošnja
Kučište

od 50W nadalje
Tower ili 19″ rack