Vi ste ovdje: Početna » Proizvodi i usluge » Callia Centrex

Callia Centrex

Glavne odlike Callia Centrex rješenja su modularnost,


stabilnost, sigurnost i vrhunska podrška.


Callia Centrex temelji se na Callia UC arhitekturi i najčešće se koristi za virtualne telefonske centrale "u oblaku".


Napredne funkcije i modularnost omogućuju primjenu Callia Centrex rješenja za višekorisničku centrex platformu ili za telefonsku centralu sa ujedinjenim komunikacijama.


Napredne funkcije:

 • Fiksna, mobilna i IP telefonija
 • Podrška za dodatne module
 • Napredna administracija korisnika
 • Rad sa drugim sustavima
 • Naplata poziva
 • Naplata usluga

Napredna višekorisnička centrala u oblaku


Callia Centrex sustavi mogu se koristiti kao obične virtualne telefonske centrale sa standardnim funkcijama poput prosljeđivanja poziva, pozdravnih poruka, grupa za pozivanje ili za kombinaciju fiksne, mobilne i VoIP telefonije za smanjenje troškova i prosljeđivanje poziva ovisno o lokaciji korisnika.


Fiksna, mobilna i IP telefonija


Kombinacija fiksne, mobilne i VoIP telefonije omogućuje velike uštede i brz povrat investicije, a modul za naplatu poziva osigurava kontrolu troškova po korisniku. Napredno prosljeđivanje poziva između različitih telekomunikacijskih tehnologija daje fleksibilnost i povećava produktivnost zaposlenika.


Napredne funkcije za poslovnu komunikaciju


Uz standardne funkcije koje podržavaju telefonske centrale Callia Centrex sustav podržava i napredne funkcije poput konferencija, videopoziva, snimanja i naplate razgovora, integriranog telefonskog imenika sa kratkim brojevima za pozivanje, integracije faks poruka i funkcije pozivnog centra sa kontrolom agenata.


Otvorena platforma za integraciju


Callia Centrex sustavi baziraju se na otvorenom pristupu i podržavaju standardne SIP uređaje kao što su fiksni i DECT telefoni, interkomi i PC i mobilne aplikacije za pozivanje. Otvorenost nam omogućuje i povezivanje sa poslovnim sustavima za automatizaciju procesa poput izdavanja računa ili unosa i izmjene korisnika.


Skalabilnost:

 • Podrška za sva telekomunikacijska sučelja
 • Podrška za rad u tandemu
 • Aktivna i pasivna redundancija
 • Virtualna centrala "u oblaku"
 • Jedna centrala za više lokacija

Callia Centrex sustavi podržavaju sve vrste telekomunikacijskih sučelja; od analognih i ISDN do IP, PRI i mobilnih telefonskih linija.


Moguće je ujedinite razne telekomunikacijske tehnologije poput fiksnih i mobilnih linija i na taj naćin smanjiti troškove.


Podržan je rad u tandemu ili klusteru i komunikacija sa udaljenim lokacijama. Ovakav pristup omogućuje povezivanje više centrala na udaljenim lokacijama u jedan jedinstveni telekomunikacijski sustav koji podržava besplatno pozivanje između svih lokacija i terenskih zaposlenika.


Bez obzira da li Vam je potrebna virtualna telefonska centrala za srednju ili veliku tvrtku ili za telekom operatora, Callia Centrex može se prilagoditi Vašim potrebama.


Korisnički portal omogućuje promjenu preusmjeravanja poziva i ažuriranje telefonskog imenika i kratkih brojeva za brzo pozivanje.


Podrška za više telekomunikacijskih operatora nudi Vam nove mogućnosti za uštedu i povećanje dostupnosti, a vrhunska podrška i pračenje telekomunikacijskih trendova jamči sigurnu investiciju u poslovanju.


Funkcije:

 • Korisnički portal
 • Konferencije
 • Video telefonija
 • Glasovni izbornici
 • Vremenski uvjeti
 • Grupe za pozivanje
 • Telefonski imenik

Glavna telefonska centrala za više poslovnica

Callia Centrex rješenje nudi funkcije potrebne za smanjenje troškova poziva i preusmjeravanje poziva ovisno o vremenskim i drugim parametrima poziva. Pozdravne poruke i glazba na čekanju mogu se podešavati i mijenjati, i informirati pozivatelja i prije uspostavljanja poziva. Podržane su i naprednije funkcije poput konferencija, snimanja poziva, slanje faks poruka na e-mail, pozivanja preko imenika na računalu… Callia Centrex podržava rad na više lokacija i praktički briše troškove pozivanja između više poslovnica.


Najčešća je implementacija telefonske centrale sa ISDN i SIP konekcijom prema telekomunikacijskim operatorima, i povezivanje sa IP ili običnim žičanim i bežičnim telefonima. Integracija mobilne telefonije smanjuje troškove pozivanja prema mobilnim operatorima i omogućuje besplatno pozivanje sa terenskim zaposenicima.


Korištenje otvorenih tehnologija podržava korištenje SIP telekomunikacijske opreme svih poznatijih proizvođača i dugoročno štiti investiciju. Podrška za IP i analogne telefone umanjuje troškove sustava i pojednostavljuje tranziciju na novi sustav.


Virtualna centrala za telekom operatora

Callia Centrex obavlja sve funkcije modernog telekomunikacijskog sustava. Zajedno sa modulima za naplatu poziva i prijenos broja predstavlja idealno rješenje za telekom operatore koji traže provjeren i modularan proizvod koji raste sa njihovim potrebama. Lagana integracija sa billing sustavima i pridržavanje regulatornim odredbama samo su dodatne prednosti za brzu i jednostavnu integraciju u postojeća rješenja.


Povezivanje

Co linije (operatori)

Telefoni i oprema

Analogne FXO
Digitalne ISDN BRI
Digitalne PRI
GSM mobilne mreže
SIP

IP SIP telefoni
Analogni telefoni
IP GSM moduli
IP Konferencijski telefoni
IP Interkomi

Broj korisnika i telefona

Callia Centrex

ovisno o snazi poslužitelja i potrebama korisnika

Glavne telefonske funkcije

Konferencijski pozivi
Pozdravne poruke
Interaktivni glasovni izbornici (IVR)
Snimanje poziva
Preusmjeravanje poziva
Glasovna pošta sa slanjem na e-mail
Slanje i primanje faks poruka u elektronskom obliku
Pozivanje preko imenika na računalu
Telefonske grupe za preuzimanje poziva
Parkiranje i preuzimanje poziva
Prijava korisnika na bilo koji telefon
Vremenski uvjeti
Poziv na čekanju
Samostalna administracija svakog telefona
Telefonski imenik
Kratki brojevi
Odabir broja pozivatelja
Dnevni i noćni način rada

Da
Da
Da
Da
Da
Opcija
Opcija
Opcija
Da
Da
Opcija
Da
Da
Da
Da
Da
Da
Da

Dodatne mogućnosti i funkcije

Povezivanje sa poslovnim sustavima
Podrška za više lokacija
Integracija fiksnih, mobilnih i VoIP linija
Modul za call centar i telefonsku podršku
Hotelski modul
Modul za naplatu poziva

Opcija
Da
Da
Opcija
Opcija
Opcija

Tehničke specifikacije

Potrošnja
Kučište

od 100W nadalje
Tower ili 19″ rack